fredag 29 mars 2013

Grattis lilla M!


Idag må det vara långfredagen, dagen då man enligt kristen tro högtidlighåller Jesu död, men det är också lilla M's födelsedag!!!

Kl 08:13 imorse var det precis 2 år sedan lilla M såg dagens ljus och det har vi firat må ni tro!
Lilla M slog upp ögonen vid 6-snåret imorse ( vem har tid att sova när man fyller år) och då var det bara att väcka mormor och morfar och tillsammans med lille V och darling, sjunga Ja må hon leva!

Jag tror nog vi slog paketrekord i år, 13 stycken skulle öppnas och det var allt från stora pärlor ( bra för små fingrar) till sommarklänningar. Favorit presenterna blev dock den rosa bobbycar:en och dockvagnen från mormor och morfar. 

pärlor är skoj!

Hello Kitty lego med hästar...

Bilen skulle provköras innan klistermärkena hunnit klistras på...

Lilla M var snabbt framme med sin docka och bäddade ner henne i vagnen =)
 Nu sover en liten M sin middagsvila. Det tar på krafterna att fylla två år ;-)

Grattis älskade lilla M! Vi älskar dig till månen och tillbaka.....

torsdag 28 mars 2013

oooooh... I like the remix baby......

Jag var ett stort, STORT fan av New Kids On The Block när jag var mindre. Väggarna i mitt gamla flickrum var fullständigt tapetserade av posters, stora planscher och bilder på detta pojkband. 
Den dagen då de annonserade att de skulle lägga av föll nog en och annan tår....

Så igår kväll hade jag inget att göra och fick för mig att söka på Nkotb på YouTube och vilken nostalgi tripp!! Lyssnade igenom alla gamla godingar som jag spelade om och om på min cd-spelare för över 20 år sen...( my god, snacka om att jag är gammal...)


Och så hittade jag denna.... En alldeles ny låt, släppt i slutet av januari i år, av just New Kids On The Block. Först visste jag inte vad jag skulle tro men efter att ha lyssnat lite så var det avgjort. Jag fullkomligt älskar den, som jag älskade nästan allt de gjorde när jag var ett totalt hängivet fan.
Det är en låt som gör mig glad, ger mig en jäkla kick och jag vill bara dansa!! 

Vad tycker ni, flipp eller flopp????



Glad Påsk på er godingar!! Och glöm inte att dansa gör både kroppen och själen glad =O)

lördag 23 mars 2013

Äntligen!

Har länge spanat på Ikeas nya öronlappsfåtölj. Tycker den är så snygg men har haft svårt att motivera ett köp. Tills idag. Var på Ikea för att byta en lampa och smet in på fynd och där stod den. Prissänkt med 30%, till 1399:-. Då kunde jag inte hålla mig utan ringde mannen som fick komma med stora bilen och köra hem den.
Här är den;



Så här blev det hemma när den kommit på plats;



Den är inte bara grymt snygg, den är galet skön att sitta i. Så nu har den gamla, knappt använda fåtöljen fått åka ut på blocket.

Kram Anna

torsdag 14 mars 2013

förkylt!

Närbild på den härligt blommiga vaxduken...

Här ser ni äntligen kökssoffan på plats ...

Här hemma rinner näsorna i kapp. Både min man och jag är rejält förkylda och det är även lilla M. Som om inte det räckte har jag dragit på mig en ögoninflammation. Så jag går runt med rödsprängda ögon som ömmar och varar. INTE kul!

Men de små ska ju underhållas på eftermiddagarna iaf så idag fick det bli en tur till ÖoB för köp av vaxduk. De små gillar att måla, men lilla M har lite svårt att hålla sig inom papperet och en del färg etsar sig fast i ekbordet. Så med en liten peng var detta åtgärdat och lilla M kunde måla så det stod härliga till =)

Ikväll blir det att krypa ner i sängen med datorn och en kopp the. Älsklingen är ute på middag med jobbet och då passar jag på att kolla på min favoritserie för tillfället- Vampire Diaries.  ( nördigt jag vet)

De sirliga detaljerna på kökssoffan var det jag föll för...
 Nu ska jag ta tag i kvällsbestyren. Vill bara få de små i säng så jag också kan krypa ner i sängen. Nu vill jag bli frisk!!



lördag 9 mars 2013

Kvalitetstid

Sitter i bilen, är snart inne i stan. Tre rätters middag på restaurang följt av en föreställning med Cirkus Cirkör väntar snart.

underbart!!






Själv är jag klädd i mitt favorit märke- Odd Molly. På fötterna- mina älskade Primeboots :-)

Kram Anna

Skön lördag

Står och fixar hamburgare till familjen. Vi ska alldeles strax åka in till stan för att gå på Universeum. Vi får sällskap av farmor och farfar som är uppe över helgen.
Ikväll blir det kvalitetstid med älsklingen.
Vi ska äntligen få komma iväg på tu man hand några timmar. Cirkus Cirkörs nya föreställning, Knitting peace samt middag väntar oss. Älsklingens julklapp till mig :-)


Fick mina jeans igår. I rätt storlek denna gången. Är sååå nöjd. Passar perfekt till mina nya boots.
( ber om ursäkt för den skitiga spegeln)





Ha en underbar lördag. Det ska vi ha.

Kram Anna

torsdag 7 mars 2013

Hjälp!

Lillskruttan fyller 2 år om 2,5 vecka och jag har gått från full av present idéer till inga idéer alls...
HJÄLP!!!

Vad köper man till en blivande två åring som i princip redan har allt???

Tips mottages tacksamt!!

onsdag 6 mars 2013

I love....( jakten på jeansen med stort J)

Jag har sett ett par jeans i en blogg för några månader sedan. Kommer inte ihåg bloggen ( såklart) och jeans märket uppfattades såklart inte heller ( varför är det alltid så?).
Dock så stannade bilden av de här jeansen kvar på näthinnan, men utan namnet på märket eller modellen så är det lite som att leta efter en nål i en höstack...

Tills för en vecka sedan....

Jag följer bloggerskan " Att vara någons fru" på Instagram och rätt vad det var en morgon, så stod hon där på en bild i DE jeansen!! 
Tror ni att jag jublade eller?? Helt plötsligt hade jag ju jeans märket iaf och NU gick det rätt lätt att hitta vilken jeansmodell det var...

Tyvärr fegade jag ur storleksmässigt, så när de äntligen dök upp  med posten idag så var de ju  för stora. 
Men till min stora tur, så fanns de kvar i den storleken jag ska ha, så nu är en ny order lagd och jag håller tummarna hårt för att jag hinner få de innan fredag....

Och visst var de precis så coola på som jag trodde! Ett par riktiga " Anna-jeans", eller hur N???
bild; Circle of trust.eu


bild; Circle of trust.eu

Jag vill ha.... (mama make-over)

Jag är en periodare. När det gäller skönhetsprodukter dvs... Med periodare så menar jag att jag " förtränger" att jag behöver nytt rouge och kör på med samma gamla trots att det bara är smulor kvar. Varför? Tja, fast jag behöver det så finns det alltid något annat som behövs mer. Som exempelvis nya byxor till barnen, eller en riktigt krass månad- blöjor....

Antar att det är baksidan av att  vara småbarnsförälder. Ens egna behov nedprioriteras för barnens...

MEN, nu är det dags för lite " mama make-over" ( igen) och jag har hittat en superbra hemsida för detta. Parelle har mängder med bra produkter från kända märken såsom Biotherm, Lancome, Bare minerals, Dermalogica, Kanebo m.fl.

Så jag " blundar" en kort stund och trycker köp ;-) 

Det här är mina absoluta favoriter;


Touche eclat från YSL. bild llånad från Parelle.se

Bästa foundation från Bare minerals. bild från parelle.se


Favorit rouge från Bare minerals. Bild Parelle.se
Mascaran som alltid håller vad den lovar. Sensai/Kanebo 38 grader. Bild Parelle.se

Gå in på Parelle ni också. Kanske hittar ni också era skönhetsfavoriter där...


tisdag 5 mars 2013

Självporträtt

Lovade ju er bilder på mig själv i de nya brillorna. Här kommer iaf en bild på mig i de svarta brillorna från Red or Dead. Jag älskar de!
Luvtröjan är av märket Race Marine. Hittade den på Stadium igår och blev kär . Jag fullkomligt älskar rosa!



Nu ska jag iväg en sväng till Backaplan innan jag ska hämta mina små busungar.
Må så gott i solskenet!!


Kram Anna

söndag 3 mars 2013

Det ska smörjas i tid.....

Så här glad blir man när man hittar mammas carmex lipbalm.... (såklart gör hon som mamma gör...) Min lilla härmapa, jag älskar dig!!





Ljuvliga vår välkommen!

Med mannen och mellanpojken bortresta över helgen så har jag och lilla M passat på att vara ute så mycket som det bara går i vårsolen.
Igår blåste det rejält så det var inte så skönt men en långpromenad blev det ändå med lilla M ordentligt påbylsad nere i vagnen.

Idag var det desto bättre väder. Strålande sol från en klarblå himmel så idag har vi varit ute massor. En promenad på förmiddagen , i lilla M´s tempo, bort till 4 H gården och hälsa på alla djuren och sen efter lunch ,en rejäl långpromenad, 10 km i mammas tempo, med lilla M sovandes i vagnen.
Underbart!!

Jag har ju köpt en underbar gammal kökssoffa, som min älskling var och hämtade för lite mer än en vecka sedan. Har tyvärr ännu inte fått chansen att fota den, för antingen är den full med ungar eller leksaker. Varje gång jag försöker "städa" så är lilla M framma där och ska gosa med kuddarna. Så, jag bjuder er på en bild av köket fk- dvs före kökssoffan. =)
Gardinerna och duken kommer från Nyblom & Kollén...
 



Må så gott och ha en fortsatt trevlig söndag!!

Kram Anna