söndag 30 september 2012

Vilken cirkus... del 2 av "total galenskap eller..."

Som jag tidigare skrev så beställde jag ju ett par Primeboots från TinTin Style på nätet. Gick och väntade och var helt överlycklig när stövlarna kom med posten. 

Tyvärr, så passade de inte. trots alla skriverier på nätet om att Primeboots är stora i strl så var 36 lite för precis för mina fötter. Min stortå nagel tog i fram i stöveln när jag gick i de hemma och det vara bara att svälja och betala dyrt returporto. Tycker det är lite konstigt att en så stor nätbutik som TinTin inte har fri retur.

När jag insåg att stövlarna tyvärr var för små så kollade jag runt på nätet för att hitta ett par 37:or. I den modellen jag beställt, "esperanza" fanns inga 37:or att hitta, men Country-Dreams hade ett par 37 i modellen High Engineer zip 14 ( den modellen jag ursprungligen ville ha) så jag klickade hem ett par sådana och gladde mig åt att ha ett par stövlar innan helgen.. Trodde jag...

I tors hade fortfarande inget hänt, så jag ringde. Då visade det sig att de fortfarande väntade på leveransen av Primeboots. Ifrågasatte då deras leveranslöfte- 1-3 dgr efter beställningen är lagd så ska man ha varan hos sig.. och valde att avboka mina stövlar!!

Snacka om Status Quo =(

Så i fredags hade jag ett viktigt möte inne i stan och passade då på att se om jag hade turen med mig ang stövlarna också...
Det blev miss i första skoaffären. Alla 37:or slut... Var in på NK- de säljer inte Primeboots ( för billiga??) men blev rådd av en tjej att kolla med Raglady i Arkaden.

Och ÄNTLIGEN- jag fick napp!!

Så nu kan jag finally, kalla mig en LYCKLIG ägare av ett par helt egna Primeboots!!


 





tisdag 25 september 2012

De har kommit!!

Fick ett sms alldeles nyss som meddelade att mina stövlar hade anlänt till Ica. Så nu måste jag rusa ner och hämta dem. Hoppas så att de passar, var lite osäker på storleken..

Hörs senare!!


Mrs K

fredag 21 september 2012

Total galenskap eller??

Vet inte om jag ska klappa mig själv på axeln eller slå något hårt i huvudet... Jag har precis klickat hem ett par skor för 3000 kr!!! Argh!! Det är sååå sjukt mycket pengar...
Men jag bara kände att de ropade på mig- mitt namn stod skrivet på de så hur kunde jag säga nej liksom..?!

Här är de, dyrgriparna som anländer i början av nästa vecka =)

Bild lånad från www.tintinstyle.se


Ha en skön fredagkväll!!

onsdag 19 september 2012

Bullmellis på Ikea

Började måla hallen på mellanplan efter lunch och blev precis klar innan jag skulle hämta mina änglar på dagis och i skolan. Så istället för mellis hemma blev det Bullmellis på Ikea.



två av tre busfrön intar mellis

Nu ska vi leta ny lampa till lille V. Han råkade riva ner sin bordslampa igår så den gick i tusen bitar.


Kram!!
Mrs K

lördag 15 september 2012

slutrenovering


Nu är den igång. Slutrenoveringen av den övre hallen. Det tejpas, pappas, spacklas och slipas så det står härliga till. Mina snälla svärisar är här i helgen och hjälper till...
Medan svärfar och darling fixar i hallen så tänker jag och svärmor ta med oss barnen upp till Stora Holm på skördefest...

En perfekt dag för det då solen skiner från en klarblå hösthimmel....


torsdag 13 september 2012

Nya bilder på sovrummet

Nu var det ett tag sen jag visade er bilder från vårt sovrum. Lite nytt har hänt. Bl.a. Så valde jag att byta ut de vita lampkjolarna mot ett par i linne. Passar bra nu i hösttider och så matchar de sänggaveln väldigt bra.



Jag har flyttat på spegeln som hängde över sängen och istället hängt den på motsatt vägg.




Ovanför sängen har jag istället satt upp en hylla. Saknade en hylla där jag kunde placera några ljuslyktor ( i fattigmanssilver såklart) och någon liten växt. Om jag får säga det själv så är jag väldigt nöjd.

Imorgon ska jag berätta om vad jag har varit upptagen med i veckan. Ha en skön torsdag kväll!


Mrs K

söndag 9 september 2012

Jag är svag för... Del 1

Jag älskar ljuslyktor i fattigmanssilver . Kan bara inte få nog av de.
De är vackra bara som de är men med ett värmeljus tänt i de så fullkomligt förtrollar de mig.
Igår föll jag pladask igen. Var in en kort kort stund på en av mina favoritbutiker -Fröken Ros i Kungälv och där var de... Stora och fina med en utsida i lite smutsigt pastellrosa och med en insida beklädd i fattigmanssilver!



Det var love at first sight så de fick följa med hem.
Och nu pryder de den nya hyllan i sovrummet och de gör det så bra!









I LOVE!!


Mrs K

Morgonmys

God morgon!

Här vaknade vi tidigt som vanligt. Lilla M signalerade redan strax efter 06:00 att hon var hungrig så jag fick dra min trötta kroppen upp ur sängen och fixa lite välling.

Fördelen( min man kommer skratta nu) med att gå upp tidigt( vilket jag eg avskyr, därav en skrattande make) är ändå att vi kan ta det lugnt och mysa massor innan dagens måsten tar vid.



Lilla M passade på att mysa länge i stora E's famn till hans stora lycka..



Nu är det dags att hoppa ur pyjamasen. Om en timme bär det av in mot stan. Stora E ska på sin danskurs

Jag önskar er en underbar söndag!


Mrs K

lördag 8 september 2012

Härliga höst!

Med mannen bortrest på konferens i dagarna tre så får jag och barnen roa oss själva. Eftersom lilla M varit ordentligt sjuk med förkylning, hög feber och öroninflammation så har vi varit inne nästan hela veckan. Men idag märktes det att penicillinet gör nytta så idag drog vi till lekplatsen.



Vilken underbart vacker eftermiddag det blev. Höstsolen värmer fortfarande trots att luften börjar bli sådär härligt krispig och klar. Ljuvligt är bara förnamnet!




Ha en fortsatt härlig lördagkväll!

Mrs K

måndag 3 september 2012

Höstmys

God kväll!

Har precis varvat ner efter dagens löpar runda. 6,6 km på 32 min blev det idag. Det innebär att jag kom under 5 min/ km!! Jag är mäkta nöjd.
Bortsett från kvällens snabba(?) löpning så har dagen gått i ett sakta mak. Jag är hemma med lilla M som är rejält förkyld och febrig. Termometern stannade på 40,4 i em men efter både Alvedon och Ipren så sover hon nu gott.
Hoppas på en någorlunda lugn natt men vi får väl se.../i>
Har precis tänt upp en massa ljus i vardagsrummet och ska nu sjunka ner i soffan med min nya bok- 50 shades of Grey. Har ni inte läst den redan så kan jag rekommendera den. Jag kan inte lägga den ifrån mig ..








Annars är det här en jobbig vecka. Min älskade morfar gick bort för drygt 2 veckor sedan och på torsdag är det dags för begravning. Så på onsdag morgon sätter jag mig i bilen och kör 50 mil upp till Dalarna. Blir en blixtvisit denna ggn då jag måste ner till Gbg igen på fre.

Ha en fortsatt skön måndagskväll!



Mrs K