fredag 12 juni 2009

forts. Möhippa!!




forts. Möhippa!!





forts. Möhippa!!





Möhippa!







Lördagen den 6:e juni var det dags för Rogers svensexa. Eftersom jag hade som uppgift att hålla honom hemma så hade jag "lurat" i honom att jag o Made skulle in till stan och köpa smink.
Samtidigt hade jag avtalat med Ola, Rogers bestman, att vi skulle ses, jag och svensexa gänget, utanför kapellet här i Kärra.
Jag gick utanför dörren kl. 11 och gick en omväg ner till kapellet där jag mötte gänget.
Efter att ha hälsat på alla så står vi där o pratar om att Roger inte fattat vad som var på G. Då rusar det fram en gäng tjejer tjoandes mot mig. Då är det Nina, min bästa vän och tärna, samt mina älskade tjejkompisar Madde, Emma, Lotta, Marina, Liisa och Marie som kommer för att hippa mig...
Jag blev så glad och så rörd så jag började gråta!! Hade nästan börjat misströsta eftersom det inte var många helger kvar...
Bakom tjejerna kom Kaj och Gunnel som åkt upp för att ta hand om barnen medan jag och Roger var ute..
Iaf, Roger blev utringd av Nina på uppdrag och när han kom så blev han tagen av killarna...

Min möhippa började med champagne och jordgubbar i vardagsrummet innan jag blev "otroligt snyggt" sminkad och utklädd...
Min första uppgift; sälja kyssar för 5 kr /st..
Vi tog bussen in till stan och trädgårdsföreningen där vi hade picknick med pastasallad, rosévin, vindruvor och ost och baguette. Jättegott Nina hade ordnat.
Sen tog jag mig an min uppgift och det gick riktigt bra. Jag fick ihop 150 kr!!!
Min andra uppgift var att samla på mig så många goda råd som möjligt för ett långt och lyckligt äktenskap. Det gick också bra. Fick ihop en hel del bra innan vi fick lov att ta bussen hem till Madde. Där duschade vi och gjorde oss i ordning innan det var dags för sexparty!!!!
Efter sexpartyt bar det av till Casino Cosmopol för en tre rätters middag och lite spel.

Jag hade världens bästa möhippa!! Kunde inte fått ngn bättre och jag är så otroligt glad över att jag har såååå goa vänner!