fredag 24 oktober 2008

Ny åkpåse (tradera vinst)




Som jag tidigare nämt så har jag ju blivit totalt Tradera beroende. Tycker det är så kul att vara där inne o alla de kläderna jag lagt ut till försäljning har jag fått sålt. Ett par jeans fick jag tom mer för än jag hade gett!

Gick ju tidigare i höstas o funderade på det här med åkpåse. Stod o valde mellan Bugaboo´s egna o så denna "black velvet" från Elodie details. Kruxet var bara det att denna släpptes inte förräns i början av oktober o innan dess ville jag ha en åkpåse. Så det blev en bugaboo.
Den är snygg o funkar säkert jättebra så länge det inte blir för kallt för den är inte så tjock.

Men så kom denna ut på Tradera. Helt ny o aldrig använd. Tjejen som sålde den kunde inte ha den i sin vagn. Så jag la ett bud o tänkte att " vill jag inte ha den när den kommer så säljer jag den vidare".
Men, det visade sig att denna faktiskt är lite tjockare än buggans egna o kommer bli ett perfekt komplement i vinter när det blir lite kallare.
Sen att jag faktiskt tjänade 300kr genom att köpa den på tradera känns ju riktigt bra.

Igår la jag också det vinnande budet på en brun sittdelsbas. Så gott som ny, endast anv i 3 veckor. Jag fick den för 400 kr + frakt istället för nypris 880 kr + frakt!
Jag är väldigt nöjd!
Det bästa av allt, jag behöver nu bara köpa till en brun varukorg för 400kr o sen har jag det till buggan som jag vill ha!!!
O jag har gått plus 500kr genom att slippa betala fullpris för sittdelsbasen.....

Vilgot med sin kompis Theo 3 mån





Alla vet ju att bebisar smakar på saker. Det är ju deras sätt att upptäcka världen o människorna omkring dem.
Vilgot smakar på ALLT! Inklusive sin kompis Theo. Det måste man ju göra :-)
Men när Theo inte smakar som något man är van vid då börjar man gråta...

Vilgot låg o smaskade så gott på Theos hand o rätt vad det var så började han o gråta. Sen smakade han lite till o började gråta igen...
Inte lätt det är någon annans dregel(?) man smakar på... Antagligen så trodde han att det var hans egen hand han smakade på o kände inte igen sig...

Det är inte lätt att vara liten...

måndag 6 oktober 2008

Nytt top-set o ny åkpåse!


Nya top-setet i brunt! Så snyggt!

Nya hemmasydda åkpåsen. Fodrad med ett sommartäcke från IKEA o insida i grönt fleece.

Mina prinsar